Välkommen Ilir & Victor
Ny höstmeny hos Feskar Bretta och kurser i Fiskhuset

Victor är vår nygammala köks-, restaurangchef och kock. Han kommer in med energi, entusiasm och kunskap om vår verksamhet.
Ilir är vårt senaste tillskott i Fiskhuset och är en hejare med fisk o filéskärning.
Kom in o prova vår nya höstmeny som Viktor o Eliane skapat.
Tillsammans med vår kock Eliane har Victor skapat Feskar Brettas nya meny, den är fyld med kärlek till fisk och skaldjur med tradition och innovation. Victor började hos oss som 13-åring i Fiskhuset Svanen och har innan han kom till oss på Feskar Bretta avverkat Ester Mosessons en Belgisk Michelinkrog och förra sommaren (2019) roddade han Brännö Värdshus.
Vi är otroligt glada att hälsa Ilir välkommen. Han har arbetat i 10 år på Kreta med fisk och inom restaurang och de senaste åren som filéskärare i fiskhamnen här i Göteborg. Håll utkik framöver för tillsammans med Ilir kommer vi att ordna kurser om fisk, skaldjur och filéskärning.